0

Hur får man sitt lösenord tillbaka?

Sannolikt har varje av oss glömd, förlorat eller förvirrat lösenordet till mejllådan, datorn eller åtkomsttjänster. Det finns inget fel med det… Om man använder lätt att underhålla och administrera Office 365.

Vi kan inte göra någonting utan administrators hjälp som, genom administrativ panel och i den i fliken säkerheten och integritet, delar lösenordsändringmöjligheten för alla användare. Tyvärr (eller inte) kan vi inte göra det själva – det går inte om integriteten utan om företagets datasäkerhet.

Vill ni veta mer om Office365? Besöka https://www.senetic.se/office365/ eller kontakta oss.

 

Varför skulle ni göra det?

-vi har en stor erfarenhet av molnlösningar implementering

-vi är experter i deras användning

-vi kan svara varje fråga

-också är vi Microsoft årets partner på den polska marknaden

Avatar

admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *