0

Office 365 – Välj affärslösningar

Office 365 för många människor är fortfarande någonting bara att använda i kontoret men denna tjänst gör det möjligt att göra mer. Tack vare funktioner kan Office 365 effektivisera ditt företags verksamhet. Den också underlättar att hantera uppgifter och kommer att ha en positiv effekt på arbetsorganisation. Men det är inte allt. Det är värd att kolla alla Office 365 möjligheter själv.

Vill du börja ditt äventyr med Office 365? Jättebra! Välj din plan och vi kommer att konfigurera tjänsten, aktivera subskriptionen och skapa kontona. Också kommer vi att ställa användare, lösenord och tilldela en företagsdomän. Office 365 gör det möjligt för användare att logga in med uppgifter som dem använder i sina brevlådor.

Välj affärslösningar

Om du bestämmer sig att flytta din e-post till Exchange Online, framför allt börjar du arbetet i en affärsverksamhet som underlättar inte bara din men också ditt teams arbetsorganisation. Varje användare får 50GB av utrymme på molnet. Med Exchange Online får du också en datasäkerhet garanti som är möjligt tack vare backup på 6 hårddiskar som lagras i två olika datacentrum. Specialister kommer att ta hand om att flytta alla dina meddelanden, kataloger och villkor till en ny verksamhet utan att störa ditt vardagsarbete. Vi sysslar också med att flytta kontakter och kalendern.

Office 365 utan hemligheter

Office 365 fördelar kan man uppleva sig själv genom att lära känna alla tjänstens möjligheter. Effektiv användning av Office 365 är en nyckel till framgången som är affärsutveckling. Tack vare träningar gjorda av specialister, du och ditt team kommer att röra er fritt i Office 365 miljön såväl i användningsområde som i administration av tjänsten.

Avatar

admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *