0

Intranet vid dina fingertoppar – SharePoint i mobilversionen

Microsoft uppfyller användarens förväntningar och erbjuder en stor mängd av faciliteter. En av dem är appen SharePoint i mobilversionen.

SharePoint är en lösning som ökar möjligheter och gör det lättare att samarbeta. Den gör det möjligt att bland annat dela information i hela organisationen, öppna dokument i ett biliotek av dokument eller skapa sajter för olika teams eller avdelningar.

När man använder SharePoint i mobilversionen kan en kolla och bläddra bland åtgärder på teams eller avdelningens sajt. Snabb åtkomst till organisationens resurser gör det möjligt att fortsätta arbetat från varje plats och på varje enhet. Mobilitet signifikant påverkar arbetsproduktivitet.

SharePoint erbjuder en bredd funktionalitet. En skapad sajt kan man anpassa till individuella behov av teamen eller projektet. Tack plattformens möjligheter kan du alltid vara uppdaterad samt öka produktivitet. Avancerade sökfunktioner möjliggör att snabbt hitta alla nödvändiga fil.

Appen SharePoint i mobilversionen är en möjlighet att få tillgång till innehållet från SharePoint Online som användas under Office365. Mer om den här tjänsten och olika planer kan du läsa här https://www.senetic.se/office365/. Flexibilitet gör det möjligt att anpassa Office365 till individuella organisationens behov som är knyten med val av olika månadsprenumerationer eller årsabonnemang. Vi uppmuntrar dig till kontakt på 0850521720 och på mejl office365@senetic.se för att prata med vår molnlösning team som kommer att svara alla dina frågor och hjälpa dig hitta den bäste lösningen.

Avatar

admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *