0

Professionella handsfree-set Jabra Evolve 75

Jabra Evolve 75 är professionella handsfree-set som säkerställer ett kristallklart ljud. Tack vare sina perfekta parametrar möter de förväntningar från de mest krävande användarna.

Jabra Evolve 75

Genom att erbjuda trådlösa handsfree-set har Jabra återigen satsat på professionalism. Modellerna som är tillgängliga i serien Evolve 75 är kombinationer av perfekt ljudkvalitet och stilsäker design. Tack vare passiv och aktiv brusreducering håller man samtal på ett ännu mer bekvämt sätt och man kan koncentrera sig i kontorslandskap och samtidigt öka sin produktivitet. Trådlösa handsfree-setet Jabra Evolve 75 kännetecknas av driftstid upp till 15 timmar, räckvidd upp till 30 meter som garanterar en stor flexibilitet, samt kompatibilitet med de mest populära internettjänsterna för röstsamtal.

Hörlurarna lämpar sig väl även för att lyssna på musik. De är utrustade med en upptagetindikator vilket är en mycket praktisk lösning. Deras fördel är dubbel Bluetooth-kommunikation som gör det möjligt att prata i telefon och avspela musik samtidigt.

Jabras erbjudande

I vårt erbjudande finns handsfree-set för kontaktcenter och kontor, USB handsfree-set, trådlösa DECT handsfree-set, USB Audio konferensenheter, trådlösa Bluetooth handsfree-set samt tillbehör. Alla produkter från Jabra finns på vår webbsida. Kontakta gärna våra experter som besvarar alla frågor, via telefon 08-505 217 40 eller e-post info@senetic.se.

Avatar

admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *