0

Microsoft Bookings – bokning on-line

Microsoft Booking effektiviserar verksamheten i varje litet företag. Appen möjliggör att planera möten med kunder samt erbjuder andra funktioner.

Appen Microsoft Bookings är lösning skapad med tanke om små företag där är det kravet att boka en tid tidigare t.ex. läkarkontor, frisörsalong och många andra platser.

Tack Bookings kunder kan själva söka och sedan boka en tid dygnet om. Det är inte en förenkling bara för kunder. Ägare eller en anställd också kan hantera tidtabellen, automatiska bokningar och påminnelser som låter dig minimalisera antalet av oanvända reservationer. Dessutom om du använder mobilappen har du alltid dina reservationer och kontakter med dig. Allt det inte bara förenklar arbetet utan också sparar tid.

Appen Bookings skiljer sig från andra med sin lättanvändning. Det är bara några klickar och du kan börja arbetet. Det är nödvändigt att fylla i information om företaget, erbjudade tjänsterna och sedan tidtabellen och om anställda och deras arbetstid. Nästa steg är publicering av bokning webbplats.

Bookings är integrerad med kalendern från Office 365 tack vare detta har användare tillgång till uppgiftlist för varje dag. Lösningen erbjuder mycket mer och det värd att testa själv. Appen Microsoft Bookings kommer att vara tillgänglig från oktober men man kan kolla den just nu i test fasen.

Lär känna Office 365

Office 365 är en lösning som erbjuder bredd funktionalitet. Förenklar arbetet och kommunikation. Mer om tjänsten och olika planer kan du hitta här https://www.senetic.se/office365/.

Avatar

admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *