0

Microsoft Azure, dvs. server i ett säkert moln

Webbplatsen Microsoft Azure är en lösning som kännetecknas av funktionalitet och flexibilitet. Den säkerställer effektivitet och snabb funktion, samtidigt som den erbjuder säkerhet på högsta nivå och uppfyller förväntningar hos de moderna företagen.

När man tar beslut om att flytta servern till ett säkert moln såsom Microsoft Azure, får man många fördelar – från oavbruten tillgång till tjänster, utrustning och applikationer till besparingar, eftersom användarna endast betalar för vad de använder. Microsoft Azure är en beprövad lösning som ger en rad fördelar. När man använder webbplatsen kan man enkelt öka processoreffekt, diskkapacitet eller storlek på RAM-minne, och samtidigt anpassa sig till de behov som ändras och ökas.

En fördel med Microsoft Azure är flexibiliteten som återspeglas i användningssättet, med vilket man bland annat kan skapa virtuella maskiner, återskapa data, skapa säkerhetskopior och starta SQL-databaser. Med Azure kan du glömma extra kostnader i samband med att upprätthålla en fysisk server (t.ex. köp av serverskåp, avgifter för el, internetuppkoppling, administration av infrastruktur samt reparationer av skadad utrustning). Microsofts säkra moln kännetecknas av drift på minst 99,9%, vilket säkerställer permanent tillgång till applikationer, utrustning och tjänster. Se exempel på scenarier för användning av webbplatsen.

Flytta servern till molnet

Eftersom vi vet hur dyrt det är att upprätthålla en fysisk server, stödjer vi våra kunder när de tar beslut om att välja Microsoft Azure. Kunskapen hos våra specialister leder till omfattande åtgärder. Vi presenterar beräkningar för vissa lösningar inom Microsoft Azure och säkerställer hjälp vid implementering av våra tjänster. För att få veta mer om Microsoft Azure, besök vår webbsida och kontakta vårt Microsoft Cloud Services Team via telefon +46 8 505 217 00 eller e-post azure@senetic.com.

Avatar

Redakcja

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *