0

UAP-AC-IW – enkelhet och funktionalitet enligt Ubiquiti

Den nya accesspunkten UniFi AC In-Wall utvidgar möjligheterna för klassiska enheter av denna typ. Den säkerställer högre kvalitet på AP dual-band 802.11ac Wi-Fi-lösningar. Den lämpar sig både för nya och uppgraderade installationer.

UAP-AC-IW är utrustad med två gigabit Ethernet-portar, som är avsedda för kabelanslutningar. En av dem levererar PoE för strömförsörjning och kommunikation med VoIP-telefon eller andra enheter 802.3af.

Det är enklare än du tror!

Ubiquitis accesspunkt lämpar sig väl både för nya och uppgraderade installationer. Den garanterar bl.a.:

  • skalbarhet (WiFi-nätverk dedikerat för ett visst rum)
  • enkel installation, övervakning och kontroll
  • snabbhet (två radio 802.11ac)

PoE-effekt!

Accesspunkten UniFi AC In-Wall garanterar en perfekt räckvidd och oslagbar effektivitet för varje rum. Till skillnad från de lösningar som bara erbjuder 2,4 GHz, modellen med 5 GHz garanterar en oöverträffad skalbarhet för hotell och större företag, vilket gör att man kan inreda från ett till tusentals rum.

Avancerade enheter

Med UniFi Controller-lösningen är hantering av kabelanslutna och trådlösa användare mycket enklare. Man kan t.ex. begränsa dataanvändning eller användningstid.

Fackmässigt stöd

Om du har frågor om Ubiquitis lösningar, intresserar dig för detaljerade parametrar, möjligheter eller letar efter en beprövad lösning och inte har tid att bläddra igenom sidor – ring oss, skriv till oss, våra experter hjälper gärna till.

Avatar

admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *