0

Datasäkerhet i Office 365

Säkerhet är avgörande för varje företag. Om man bestämmer sig för att välja Office 365 kan man vara säker på att datan är fullt skyddad, tack vare automatiskt skapande av säkerhetskopior samt användning av moderna mekanismer som garanterar ett effektivt skydd.

Office 365:s höga säkerhetsnivå resulterar i tjänstens pålitlighet. Filer, data eller kontakter är fullt skyddade.

Tack vare automatiskt skapande av 6 säkerhetskopior kan användaren vara säker på att data inte kommer att förloras vid fel på utrustningen, stöld eller annan oväntad situation.

Inbyggda funktioner i Office 365 gör att data skyddas mot risker såsom malware, nätfiske och spam, och tillgången till dina filer är säker även vid arbete utanför kontoret. Säkerhet av Office 365 samt datasekretess är förknippade också med möjligheten att tilldela behörighet att avläsa och redigera filerna. Användaren bestämmer själv vem som kan se och redigera ett visst dokument. Om man bestämmer sig för att köpa tjänsten, får man en finansiell garanti för felfri drift av Office 365.

Lär känna våra tjänstplaner och erbjudande på implementeringar, migreringar och utbildningar. Alla frågor kring Office 365 ska besvaras av vårt team för Microsofts molnlösningar, som enkelt kontaktas via telefon: 08-505 217 20 eller e-post: office365@senetic.se.

Avatar

admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *