0

Ubiquiti IS 5AC, IS M5, LBE 5AC Gen2 finns hos Senetic!

I vårt erbjudande finns nu nya produkter från Ubiquiti. IS‑5AC och IS‑M5 har kompletterat lösningsserien IsoStation AC, medan LBE‑5AC‑Gen2 har förbättrat erbjudandet på LiteBeam AC. Lär känna deras möjligheter!

IsoStation

En innovativ bas och en avtagbar antenn finns i två modeller som erbjuder nätverkets höga prestanda. Lösningen utnyttjar en teknik som isolerar kommunikation mellan enheter. Modellen IsoStation AC garanterar överföringskapacitet på upp till 450 Mbps, och IsoStation M5 – 100+ Mbps.

IS-M5

IS-M5

IS-5AC

IS-5AC

Throughput 100+ Mbps 450+ Mbps
Management Radio

Tack vare modulkonstruktionen filtrerar modellerna strålning av radiovågor bättre och minskar störningar. De lämpar sig för täta miljöer där förekommer RF-signaler med samma eller liknande frekvens.

LiteBeam AC Gen2

LiteBeam AC Gen2Tack vare modulkonstruktionen filtrerar modellerna strålning av radiovågor bättre och minskar störningar. De lämpar sig för täta miljöer där förekommer RF-signaler med samma eller liknande frekvens.

LBE-M5-23

LBE-M5-23

LBE-5AC-23

LBE-5AC-23

LBE-5AC-Gen2

LBE-5AC-Gen2

Throughput 100+ Mbps 450+ Mbps 450+ Mbps
Management Radio

LiteBeam AC är en väldigt lätt airMAX ac CPE-lösning med mycket lång räckvidd och till bra pris. Modellen är utrustad med ett förstärkt skydd mot ESD och ett rejält fäste. Den ger en vinst på 23 dBi för långdistansuppkopplingar. Inga verktyg behövs vid implementering – hela monteringen tar bara några sekunder.

Ännu fler nyheter!

Snart kommer fler nyheter från Ubiquiti! Vid frågor var vänlig att kontakta våra experter Tel: +46 8 505 217 40 E-post: networking@senetic.se.

Avatar

Redakcja

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *