0

Utan begränsningar och på egna villkor. Låt oss presentera Microsoft Surface Pro 4

Microsoft Surface Pro 4 är en ny, revolutionerande utrustning som erbjuder oslagbar kvalitet och perfekt effektivitet. Enheter konfigurerade till individuella behov finns redan på senetic.se.

Microsoft Surface Pro 4 är en mångsidig enhet med högsta effektivitet och ultralätt konstruktion – den väger endast 800 g. Enheten har utformats för kreativa personer, den lämpar sig även för mest krävande uppgifter. Den möjliggör arbete utan kompromisser och begränsningar samtidigt som den inspirerar. Surface Pro 4 är en kombination av hög mångsidighet med unik effektivitet och avancerad teknologi.

Microsoft Surface Pro 4 har utrustats med pekskärm PixelSense med storlek 12,3 tum och upplösning 2736 x 1824. Hög kontrast och reduktion av reflexbildning ger en mycket verklig bild.

Ännu bättre arbetskomfort

Microsoft Surface Pro 4 är en perfekt arbetskomfort, vilket påverkas av många faktorer. Tack vare ett inbyggt stativ, Kickstand, kan skärmen ställas in i valfri vinkel och samtidigt anpassa den till individuella preferenser. Skärmen PixelSense kan användas både med fingertryck och Surface-penna med 1024 känslighetsnivåer. Nu kan man skriva, rita eller markera direkt på skärmen. Med suddgummi som finns på pennan kan man med en enda rörelse sudda bort eller korrigera anteckningar. Om man lägger till ett modernt fullstorlekstangentbord Type Cover förvandlas enheten till en bärbar dator. Dessutom skyddas skärmen av Type Cover.

Oslagbara parametrar

Utmärkt effektivitet säkerställs av sjätte generationens Intel Core-processorer samt ett operativt minne som beroende på den utvalda konfigurationen kan ha upp till 16 GB. Enheterna har ett installerat operativsystem Windows 10. Microsoft Surface Pro 4 har även blivit en ny avgörande faktor för säkerhetsstandarder. Med funktion Windows Hello kan Surface Pro 4 känna igen ditt ansikte och logga in i systemet.

Auktoriserad samarbetspartner

Senetic är en officiell återförsäljare av Surfaces enheter. Om man köper utrustning i vår butik får man professionell rådgivning och fackmässigt stöd. Hela erbjudandet av Microsoft Surface Pro 4 med tillbehör finns på senetic.se.

Avatar

admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *