0

Ubiquiti EdgePower: Maximal effektivitet av system EdgePoint

edgepowerUpptäck EdgePower. Lösningen utgörs av en pålitlig strömkälla för modeller EdgePoint EP-R8 och EP-S16 samt dedikerade PoE-enheter.

Det projektet Ubiquiti utmärks av en universell modulär design. Produkten är försedd med två förvaringsplatser för strömenheter. En av dem har en modul AC-DC 54V, 150W. För den andra finns tillvalsmodellerna AC-DC eller DC-DC.

ubiquiti-ac-dc-dc-dc

För att få extra effekt eller redundans rekommenderas det att använda två moduler som gemensamt uppnår utgående effekt på 300W eller använda en modul som hotspare (reservmekanism) som ger 150W med automatisk backup.

edge-power

Tack vare ett intuitivt konfigurationsgränssnitt är hantering av strömförsörjningslösningar enkel och snabb. För fjärrövervakning och konfiguration kan de anslutas till LAN.

Lösningens extra fördel är en högkvalitativ strömkabel. Produkten ger en pålitlig strömförsörjning för EdgePoint enheter. Den erbjuder 12 AWG (ett normaliserat system för hantering av dimensioner) kopparledare som lämpar sig väl för alla väderförhållanden och är brandsäkra.

wytrzymale-przewody-edgepower

Kontakta gärna vårt team som kan presentera erbjudandet av Ubiquiti och kan hjälpa dig att välja en lämplig modell (tel.: +46 8 505 217 40, e-post: networking@senetic.se). För att kunna garantera högsta kvalitet på vår kundtjänst förbättrar våra specialister systematiskt sina kvalifikationer, vilket bekräftas av certifikat som man kan se på vår webbsida. Välkommen in!

Avatar

admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *