0

Office 365: ännu enklare att jobba i Outlook

OutlookOffice 365 är ett verktyg som kan utnyttjas från varje plats och varje enhet. Tjänstens stora möjligheter påverkar förbättring av arbetseffektivitet. Vi presenterar några funktioner och kortkommandon som underlättar arbete i Outlook-applikationen vilken gör det möjligt att hantera meddelanden, kalender och kontakter.

Välordnad inkorg

Enklare användning av Outlook säkerställs av en välordnad inkorg. För att organisera mappar enligt sina egna behov och prioriteringar drar man bara över filen och släpper den på rätt plats. Meddelanden från viss avsändare ska hamna i en mapp? Inga problem. Man ska bara använda en funktion för att skapa regler för inkorgen (under fliken Fil välj Hantering av regler och varningar). För organisering av inkorgen är hjälpsam även Clutter, som sorterar meddelanden genom att avskilja dem viktigaste från dem mindre viktigare. Clutter baserar på en algoritm för maskininlärning och Office Graph API, genom att analysera användarens preferenser och arbetssätt.

Enkel arkivering och återställning av borttagna element

Den senaste Outlook-versionen erbjuder en funktion för snabb arkivering av meddelanden med ett klick. De arkiverade meddelandena ska vidare vara tillgängliga och det ska vara lätt att hitta dem genom att använda ett sökfält. Den senaste Outlook-versionen har även en enkel återställning av borttagna element (dem som inte längre lagras i mappen Borttagna element). Ett verktyg för återställning av borttagna element ska hjälpa till.

@mentions och Focused

Outlook ska utrustas med andra funktioner: @mentions och inkorg Focused. @mentions gör det möjligt att återkalla specifika användare genom att placera @ före ett förnamn. Sådana meddelanden är markerade vilket gör att e-postmeddelanden riktade direkt till denna användare kommer inte att förbises. Focused är inget annat än en smart inkorg som filtrerar inkommande meddelanden.

Kortkommandon

Kortkommandon ska underlätta arbete med Outlook. Säkert är en del känd för personer som varje dag använder applikationen. Här visas några kortkommandon som sparar tid. Deras användning låter att snabbt skapa och skicka ett meddelande eller inbjudan till ett möte.

Grundläggande navigering

grundlaggande-navigering

Inkorg

inkorg

Kalender

kalender

Outlook är en lösning som med tiden har blivit ett professionellt och funktionellt verktyg som underlättar arbete och påverkar effektivitet. Med applikationen är man uppdaterad även genom att installera den på dator och mobila enheter.

Avatar

admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *