0

Nighthawk X10 och Orbi – Netgear överraskar. Så här har det aldrig varit!

netgear-d-300x212Netgear siktar verkligen mycket högt. Företaget har lanserat nya enheter – världens snabbaste WiFi-router Nighthawk X10 Smart och system Orbi, en WiFi hemlösning som garanterar uppkoppling från varje hörn.

Nighthawk X10 Smart

Vid utformning av Nighthawk X10 har tillverkaren sett till att routern går utöver behoven hos dagens användare. Det har lyckats.

netgear-nighthawk-227x300Lösningen garanterar en mycket smidig strömning via WiFi som gör det möjligt att njuta av spel i virtuell verklighet och strömmad 4K-video. Den använda teknologin 11ad är tre gånger snabbare än 11ac. Jämfört med en standardrouter 11ac med överföringshastighet på 1,3 Gb/s överför den senaste Nighthawk modellen 3 GB säkerhetskopia inom bara 8 sekunder (hittills har det varit 24 s), 8 GB 4K-video inom 21 sekunder (istället för 64 s) och 20 GB VR-video inom 53 sekunder (tidigare 120 s). Dessutom tack vare sin fyrkärniga processor utmärker sig routern med fyra gånger högre prestanda. Användning av resurser underlättas av tillgång till en multimedia server Plex. Läs mer på senetic.pl.

System Orbi

netgear-orbi-227x300Nästa, också innovativ lösning, är Orbi, ett komplett hem WiFi-system vilket som första i världen fungerar i tre områden. Detta garanterar en pålitlig, säker och snabb uppkoppling från hemmets alla hörn. Enheten kan täcka upp till 370 kvadratmeter och utmärkt klarar alla hinder som väggar, dörrar eller trappor. Orbi eliminerar förseningar genom att helt använda uppkopplingens hastighet. Tillverkaren har valt en mycket estetisk utformning, så att enheten passar i alla utrymmen.

Lösningen är tillgänglig i några varianter. Detaljer finns på senetic.se.

Avatar

admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *